Rashladna tehnika i sistemi

Bavimo se popravkama od kućnih frizidera, kombinovanih frižidera i  zamrzivača, do rashladnih i toplih vitrina, plusnih i minusnih rashladnih ormara, ledomata i bazena hladne vode.

Kao rezultat svega je dobra obučenost osoblja, korektan odnos prema klijentima i spremnost da se otkloni neispravnost bilo koje vrste.

Već dugi niz godina projektujemo, montiramo i servisiramo hladnjače, rashladne komore i thermo king-ove svih vrsta i namena u svim veličinama. Opremljeni smo i osposobljeni za montažu termoizolacionih panela hladnjača kao i hladioničkih vrata.

U svojoj ponudi imamo rezervnih delova za sve vrste rashladnih sistema, a najviše ugrađujemo delove marki:

kao i mnoge druge renomirane proizvođače.

Takođe smo u mogućnosti i ponuditi vam i uređaje za daljinsko nadziranje i memorisanje  i nadgledanje temperature, što je obavezno ukoliko planirate uvesti HACAP sistem.

Svi korisnici naših usluga su naviknuti na veoma visok nivo saradnje (preporuke vezane za popravke, isplativost cele operacije, šta kupiti od aparata …) kao i na visok nivo usluga i na davanje garancije na izvršeni rad i ugrađene delove od 6 do 24 meseca.

Ukratko, višegodišnje iskustvo u radu sa strankama kao i oprema koju primjenjujemo daje osećaj sigurnosti našim kupcima bez obzira da li se radi o aparatima u domaćinstvu, poslovnim objektima, bolnicama, hotelima, halama pa i najzahtjevnijim industrijskim objektima.